על מה ולמה

כשסגרתי את המסעדה בתל אביב אחרי שנתיים , נשאר לי מעגל לקוחות יקר, הבלוג הזה הזה התחיל עבורם , כדי לחלוק איתם מתכונים וסיפורים של לאחר מעשה, ולשמור עליהם שלי עד שאחזור ,בינתיים ביליתי בטוסקנה חצי שנה ויש לי מיני דברים לחלוק גם משם...  יש לי כל מיני רעיונות מה עוד לעשות איתו .... אשמח ממש לשמוע אותכם..

תגובה 1:

  1. סיון היקרה! אני מאוד מאוד מתגעגעת אליך, אל המסעדה הכי מיוחדת בתל אביב וכמובן לאוכל המשגע שלך! מחכה בקוצר רוח לחזרה שלך. אוהבת נטלי.

    השבמחק

7